CUM NE POȚI AJUTA?

Ne poți ajuta și tu donând, ca voluntar, povestindu-le prietenilor și colegilor tăi despre proiectele noastre, cumpărând produse realizate cu răbdare și atenție de voluntari și copii ori implicându-te în strângerea de fonduri pentru Asociația „Să crești mare!”. Compania ta ne poate ajuta organizând evenimente caritabile pentru strângerea de fonduri ori oferindu-ne posibilitatea de a veni la sediul său cu produsele lucrate manual de copii și voluntari, în vederea cumpărării de către angajați. Ne ajută în egală măsură acceptul de amplasare a urnelor pentru donații în zonele cu aflux de oameni.

Poți dona bani

Ne poți sprijini donând ca persoană fizică sau direcționând 2% din impozitul pe venit. Poți fi curajos și strânge tu însuți, de la cei cunoscuți, formulare de direcționare a 2% din impozitul pe venit către Asociația “Să crești mare!” Totodată, compania ta ne poate fi alături printr-o donație: în baza unui contract de sponsorizare poți redirecționa către Asociația “Să crești mare!” până la 20% din impozitul pe venit sau profit datorat statului. Regăsești aici datele noastre bancare și cele de contact.

Devino voluntar

Rezonezi cu valorile asociației noastre, îți place și știi cum să lucrezi cu copiii? Contactează-ne aici pentru a afla cum poți deveni voluntar, lucrând câteva ore/săptămână cu cei mici. Sunt bineveniți și educatorii care doresc sa faca voluntariat de acest gen, preluând un grup de copii de la o școală din mediul rural si devenind ei înșiși coordonatori de un astfel de program, venind cu propria intervenție, propriul plan.

https://www.sacrestimare.org/contact/

Cumpără produse realizate manual de copii și voluntari

Fiecare mărțișor achiziționat dă o mână de ajutor desfășurării în continuare a activităților educative cu cei mici, în mediul rural. Fiecare produs în parte este lucrat manual și vine la pachet cu buna energie a celor ce l-au confecționat – copii și voluntari. Contactează-ne aici pentru a cumpăra mărțișoare.

https://www.sacrestimare.org/contact/

Devino fundraiser/ambasador

Îți place să alergi, să înoți sau vrei să îți transformi talentele în modalități de strângere de fonduri pentru educația copiilor din mediul rural? Contactează-ne aici pentru a pune la cale campanii memorabile de strângere de fonduri.

Dă Like+Share paginii noastre de Facebook

Distribuie mai departe vestea că existăm pentru a-i ajuta pe copiii din mediul rural prin activități educative. Găsești aici pagina noastră de Facebook.

Cum altfel ne mai poți ajuta?

Companiile ne mai pot ajuta oferindu-ne posibilitatea de a veni la sediul lor cu produsele lucrate manual de copii și voluntari, în vederea cumpărării de către angajați. Ne ajută în egală măsură acceptul de amplasare a urnelor pentru donații în zonele cu aflux de oameni.

Îți mulțumim.